Інститут адміністрування та післядипломної освіти розвиває співпрацю з китайськими партнерами

Інститут адміністрування та післядипломної освіти
Заставка до матеріалу

Інститут адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» розвиває співпрацю з китайськими партнерами. Львівська політехніка набуває популярності на міжнародному ринку освітніх послуг. Водночас залучення іноземних студентів на навчання в Університеті є одним із пріоритетних напрямів діяльності.

Для реалізації цих завдань у Львівській політехніці було проведено низку заходів, зокрема онлайн-конференцій, спрямованих на популяризацію університетських програм на міжнародному ринку освітніх послуг. Після однієї з цих зустрічей 22 серпня 2022 року започатковано співпрацю Інституту адміністрування та післядипломної освіти з China Shandong Taige Education Consulting Co. Ltd.

Відтепер ця компанія-партнер має право провадити набір студентів у КНР для подальшого навчання у Львівський політехніці за освітніми програмами підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії Інституту адміністрування та післядипломної освіти. З цією метою заплановано участь університетських делегацій в освітніх виставках.