Інноваційна тренінгова програма для студентів кафедри обліку та аналізу ІНЕМ від PwC Lviv SDC

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

У березні 2023 року Львівська філія центру надання консультаційних послуг ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс» (PwC входить у світову «велику четвірку» аудиторських фірм) розпочинає ІІ частину інноваційної тренінгової програми для студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату та І–ІІ курсів магістратури кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

Студентам спеціальності «Облік і оподаткування» запропоновано такі тематичні тренінги:

  • аналіз фінансових інвестицій (включатиме ознайомлення з різними аспектами вибору підприємств, акції яких варто купити, і методикою дослідження акцій, а також практичну аналітичну роботу із сайтами з реальними фінансовими даними зарубіжних компаній під час формування портфеля цінних паперів тощо);
  • цифровий аудит;
  • SQL для аудитора;
  • Business Intelligence в аудиті;
  • практичні аспекти аудиту та особливості аудиту фінансової звітності в умовах війни.

Також заплановано онлайн-зустріч студентів кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки з директором цієї міжнародної аудиторської фірми.

Відповідно до умов тренінгового навчання найуспішніші учасники програми отримають запрошення від PwC Lviv SDC на співбесіди щодо працевлаштування у цій міжнародній аудиторській фірмі. Попередній досвід засвідчив, що кращі студенти кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки успішно проходять співбесіду і приєднуються до високопрофесійної команди PwC.

Студенти можуть долучитися до практично орієнтованої тренінгової програми, розпочавши навчання з будь-якого заняття. За додатковою інформацією звертатися до доцента кафедри обліку та аналізу Володимира Миколайовича Чубая.