Інформація про наукові заходи у рамках французько-української університетської співпраці

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» інформує про новини французько-українського університетського співробітництва.

  1. Триває конкурс короткострокових стипендій для стажування у Франції для молодих українських науковців. Термін подання документів – до 15 червня 2016 року.
  2. Відкрито український сайт France ALULMNI нової соціальної платформи для колишніх студентів-іноземців Франції. Ця соціальна мережа створена, щоб допомогти випускникам французьких програм розбудовувати свій робочій нетворк, зокрема із представництвами французьких компаній в Україні.
    Є можливість долучитися до сайту через спеціальні портали для партнерів (асоціації, організації і т.д.) та закладів (які надають фр. дипломи).

Інформація для осіб, які навчалися у Франції

  1. Триває подання документів на конкурс французько-українських спільних наукових проектів. Дедлайн – 15 червня 2016 року.
  2. Хочете вчити французьку, але живете за містом чи багато подорожуєте? Не засмучуйтесь! Встигайте все! Записуйтесь на курси французької мови через Skype у Французькому інституті!
  3. Новий конкурс короткострокових стажувань для науковців високого рівня.
    Французька сторона планує відкрити новий тип стипендій для надання допомоги досвідченим науковцям для проходження стажувань у Франції 15 днів – 1 місяць.
    Умови конкурсу будуть відомі найближчим часом і їх буде оголошено на сайті Французького інституту, Посольства Франції та Кампус Франс.