Інститут економіки і менеджменту Львівської політехніки продовжує ініціювати співпрацю бізнесу та освіти

Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол»

Наприкінці 2016 року кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» ініціювала співпрацю з аналітичною платформою «Ю-Контрол». У квітні 2017 року відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Інститутом економіки і менеджменту Львівської політехніки і ТОВ «Ю-Контрол» для надання студентам економічних спеціальностей Університету знань у сфері пошуку та аналізу ділового середовища, роботи з відкритими даними тощо. Координаторами проекту від ІНЕМ є Ольга Мельник (д.е.н., професор, завідувач кафедри ЗМД) і Катерина Дзюбіна (старший викладач, заступник завідувача кафедри ЗМД).

У межах цієї співпраці з метою поглиблення досліджень для виконання дипломних кваліфікаційних робіт 12 квітня студенти і викладачі ІНЕМ взяли участь у лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на тему «Сучасні інструменти бізнес-аналітики». Серед іншого на тренінгу за допомогою Skype-зв’язку було розглянуто такі питання:

  • Чому створення прозорого бізнес-середовища сприяє економічному зростанню України?
  • Як швидко та результативно перевірити контрагента?
  • Що таке ЄДР, ЄДРСР, ЄЛР і як вони сприяють захисту бізнесу? Для чого потрібен АРІ?
  • За якими ознаками визначити фіктивну компанію?

Вже у травні цього року студенти ІНЕМ матимуть можливість використати інструменти аналітичної платформи «Ю-Контрол» для написання своїх дипломних кваліфікаційних робіт і курсових проектів.

Інститут економіки і менеджменту висловлює подяку керівництву та фахівцям аналітичної платформи «Ю-Контрол», зокрема директору Сергію Мільману, експерту Ігорю Курочці та PR-менеджеру Антоніні Ряховській, за знання, досвід та співпрацю.

Окрему подяку кафедра ЗМД висловлює кафедрі менеджменту організацій і завідувачу Олегу Карому за допомогу у забезпеченні тренінгу мультимедійним обладнанням та якісним Skype-зв’язком.

Докладніше – на сторінці партнерів-співорганізаторів

на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол» на лекції-тренінгу за участю практикуючих бізнес-аналітиків платформи «Ю-Контрол»
Фото автора