ІАДУ провів профорієнтаційну зустріч із учнями Львівської української гуманітарної гімназії імені Олени Степанів

Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Фото з профорієнтаційного заходу

2 травня 2023 року в навчальному корпусі Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки в Брюховичах відбулась профорієнтаційна зустріч із учнями 9–11 класів Львівської української гуманітарної гімназії імені Олени Степанів із поглибленим вивченням українознавства та англійської мови.

Під час зустрічі директор Інституту Любомир Пилипенко презентував для учнів гімназії освітню програму бакалаврського рівня «Публічне управління та адміністрування», а також можливості, які відкриває для студентів Львівська політехніка.

Заступник директора ІАДУ Тарас Кіцак окреслив для школярів перспективи роботи в державних органах та органах місцевого самоврядування, а також ознайомив з інформацією про відомих випускників Інституту.

Науково-педагогічні працівники Ористлава Сидорчук, Тетяна Панфілова, Віта Гарбариніна, Василь Пасічник і Микола Буник ознайомили учнів із напрямами роботи кафедр Інституту й можливостями участі у програмах міжнародних стажувань.

Наприкінці зустрічі було підписано Меморандум про співробітництво між Навчально-науковим інститутом адміністрування, державного управління та професійного розвитку Національного університету «Львівська політехніка» та Львівською українською гуманітарною гімназією імені Олени Степанів.

Відповідно до підписаного Меморандуму сторони популяризуватимуть серед молоді професійну діяльність в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, здійснюватимуть відповідну спільну просвітницьку діяльність серед студентів та учнів задля формування майбутніх державотворців, висококваліфікованої і патріотичної управлінської еліти України.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу