Гостьовий лектор із Римського університету Тор Вергата прочитав лекцію для студентів кафедри ЦПП

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

На запрошення кафедри цивільного права та процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти у рамках програми «Гостьовий лектор» Національного університету «Львівська політехніка» прочитав лекцію Антонелло Фраска (Antonello Frasca) – доцент Римського університету Тор Вергата (Università degli Studi di Roma Tor Vergata).

Метою участі гостьового лектора у програмі був обмін досвідом щодо врегулювання екологічних правовідносин у Європі. Студенти мали змогу отримати багато корисної інформації про екологічне право Італії та Європейського Союзу, адміністрування екологічної сфери державою та юридичну відповідальність за екологічні правопорушення в Італії.

Студенти ставили запитання, цікавилися процедурою оцінки впливу на довкілля, обчисленням екологічної шкоди, найпоширенішими видами екологічних правопорушень в Італії тощо.

Такі міжнародні заходи, засвоєння студентами іноземного досвіду правового регулювання в екологічній сфері є запорукою всебічної підготовки майбутніх юристів. Співпраця з іноземними професіоналами-практиками, партнерами кафедри є дуже корисною для розвитку української освіти.

Кафедра цивільного права та процесу щиро вдячна за цікаву, змістовну лекцію та захопливу відкриту дискусію!

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції