Голова правління Української асоціації фінтех та інноваційних компаній прочитав лекцію для студентів ІППТ

Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

28 листопада 2022 року Ростислав Дюк, голова правління Української асоціації фінтех та інноваційних компаній (м. Київ), прочитав гостьову онлайн-лекцію для студентів Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки на тему «Сутність та перспективи розвитку фінтеху в Україні та світі».

Майбутні фінансисти і маркетологи, які вивчають навчальну дисципліну «Фінансові технології», почули цікаву інформацію про історію та сучасний стан і перспективи розвитку фінтеху. На думку лектора, галузь фінансових технологій стрімко розвивається в Україні та світі. Щороку на фінансовому ринку з’являються сотні нових фінтех-компаній, які створюють унікальні продукти і сервіси, що дають змогу клієнтам отримувати зручні фінансові послуги.

Активними учасниками підготовки та проведення гостьової онлайн-лекції були завідувач кафедри фінансів, обліку і аналізу ІППТ Павло Гориславець, професор Марія Лапішко і доцент Ореста Щербан. Захід відбувся з ініціативи Лева Кльоби – доцента кафедри ФОА Львівської політехніки.

Докладніше – у доданому файлі.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Сертифікат ВНС