«Голосуйте за мене, будь ласка!»: в НТБ відбудеться показ та обговорення документального фільму

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Українське фотографічне товариство спільно з кіноклубом Центр мистецтв «АРТ-Простір» Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, Львівським фотомузеєм, Науково-технічною бібліотекою Національного університету «Львівська політехніка» та громадською організацією «Центр історичної пам’яті» запрошують на кінопоказ та обговорення документального фільму «Голосуйте за мене, будь ласка!».

  • Режисер: Вейджун Чен
  • Країна: Китай
  • Рік виробництва: 2009
  • Тривалість: 52 хв

Учням третього класу місцевої початкової школи ось-ось вперше в своєму житті належить зіткнутися з поняттям «демократія» – вони повинні вибрати старосту класу. Вчитель вибирає трьох кандидатів: у кожного з них всього декілька днів, щоб спланувати і провести виборчу компанію та переконати однокласників віддати свої голоси саме йому.

Чи відповідає суть демократичного суспільства істинній природі людини? Чи завжди запорука успіху виборів – в умілій маніпуляції? Своїм фільмом режисер намагається відповісти на ці питання.

Подія відбудеться у вівторок, 7 червня 2022 року, в читальній залі Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки (вул. Професорська, 1) у рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Початок о 16:00.