Гентський університет запрошує українських дослідників на академічну онлайн-програму Academy4UA

За матеріалами порталу «Громадський Простір»
Заставка до матеріалу

Гентський університет (м. Гент, Бельгія) відкриває прийом зголошень на академічну онлайн-програму Academy4UA для українських дослідників та професіоналів, які прагнуть розширити свої знання в галузі права та політики ЄС.

Модуль програми Еразмус+ Жан Моне «Онлайн Академія UGent з права та політики ЄС для українських викладачів» (Academy4UA) спеціально розроблений для українських фахівців, діяльність яких зосереджена на праві та політиці ЄС.

Щороку 25 учасників – групу українських викладачів та дослідників, що спеціалізуються на дослідженнях ЄС, – відбиратимуть за допомогою відкритого конкурсу на основі їхніх резюме та мотивації. Відібраним кандидатам буде запропонована інтенсивна 3-місячна програма (квітень-червень), під час якої вони матимуть можливість поглибити свої знання у різних галузях права та політики ЄС. Курс проводитиме команда викладачів Universiteit Gent.

Для участі потрібно надіслати коротку біографію (не більше 300 слів) та мотиваційний лист (не більше 500 слів) на електронну адресу academy4ua@ugent.be до 20 лютого 2023 року.

Докладніше – на сайті програми Academy4UA