Генеральний директор «Lexus-Львів» прочитав лекцію студентам спеціальності «Менеджмент» кафедри МПА

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото з лекції

За сприяння завідувача кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Йосифа Ситника студенти спеціальності «Менеджмент» мали нагоду послухати лекцію від генерального директора компанії «Lexus-Львів» Романа Дмишка на тему «Філософія кар’єрного зростання в компанії та розвитку бренду Lexus в Україні».

Спілкування стало корисним досвідом для всіх учасників, адже відбулося в руслі теми «Персонал підприємства» з обов’язкової дисципліни «Економіка підприємства» бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент». Також на лекції були присутні здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу (HR-менеджмент)» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Студенти мали змогу одержати розлогу інформацію про діяльність компанії «Lexus-Львів» та «Тойота-Україна», адаптацію до викликів і надскладних умов господарювання в умовах російсько-української війни та фінансово-економічних криз, а також про перспективи й можливості розвитку.

Під час лекції Роман Дмишко акцентував увагу на професійних рисах, які важливі для компанії «Lexus-Львів». Зокрема, лектор виокремив такі:

  • бажання розвиватися й готовність наполегливо вирішувати професійні виклики;
  • бути відповідальним та керуватись фактами, перш ніж приймати відповідні бізнес-рішення;
  • мати сильні організаційні навички та вміння планувати, якщо ви командний гравець та поважаєте роботу колег;
  • мати творчий підхід до роботи і пристрасть до автомобілів (якщо це актуально для виконання функціональних обов’язків);
  • мати гарні комунікативні навички.

Лектор побажав студентам творчого натхнення у здобутті знань, інтелектуального зростання, національного патріотизму і гордості за свою Україну, вміння переймати професійний досвід від старших поколінь, наполегливо й відповідально працювати.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції