Green Future Hackathon: пошук найкращих інноваційних рішень для «зеленого майбутнього» України

Українська академія лідерства
Фрагмент заставки заходу

21–22 вересня 2024 року в Києві зберуться 80 молодих та амбітних новаторів і новаторок з усієї країни на дводенний хакатон, аби разом знайти найкращі інноваційні рішення для «зеленого майбутнього» України.

Хакатон із розробки ІТ-рішення (мобільний застосунок чи веб-платформа) допоможе підвищити обізнаність молоді про енергоефективність та Європейський зелений курс (EGD) і сприятиме її активній участі у його впровадженні. Формування енергоефективної свідомості й обізнаності українців у цих питаннях неодмінно матиме вплив на всі процеси життєдіяльності країни в майбутньому та посилить стійкість енергетичної системи країни. Найуспішніші інноваційні ідеї можуть бути запропоновані ЄС для подальшого масштабування.

Організатори чекають на команди від 3 до 8 учасників. Для участі в хакатоні мінімум 60% команди 21–22 вересня мають бути присутні фізично в Києві, інші учасники можуть долучитися онлайн. Заявки приймають також від індивідуальних учасників з досвідом в ІТ-сфері – їм допоможуть доєднатись до наявних команд або створити власну.

Кожна команда отримає менторську підтримку. Експерти з енергетики та Європейського Зеленого Курсу (EGD) допоможуть зануритися в тематику хакатону, протестувати ідеї команд та спрямувати у пошуках оптимального рішення.

Команди-переможці Green Future Hackathon отримають грошову винагороду.

Реєстрація триватиме до 16 вересня.

Докладніше – на сторінці Української академії лідерства у соцмережі Фейсбук.