Гостями кафедри програмного забезпечення Університету були студенти Хмельницького політехнічного коледжу

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
студенти

Навчально-консультаційний центр м. Хмельницького Інституту дистанційного навчання Національного університету «Львівська політехніка» до тижня Львівської політехніки у Хмельницькому політехнічному коледжі познайомив студентів відділень програмної інженерії та комп’ютерної інженерії коледжу з найстарішим і найавторитетнішим навчальним закладом західної України та перспективами навчання у ньому.

А напередодні заходу студентів напрямів «Інженерія програмного забезпечення» і «Комп’ютерна інженерія» з радістю зустріла у Львові кафедра програмного забезпечення Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки в особі завідувача кафедри Віталія Степановича Яковини. Про перспективи і переваги навчання в Університеті розповів заступник завідувача кафедри Максим Михайлович Сенів, доповнила його колишня студентка Хмельницького політехнічного коледжу, а тепер працівниця кафедри програмного забезпечення Ольга Сівець.

Студенти коледжу відвідали сучасні комп’ютерні лабораторії Інституту, отримані в подарунок від провідних ІТ-компаній DataArt, Comarch, SigmaSoftware, ELEKS, Edvantis. Також студенти мали змогу помилуватися красою і старовинною архітектурою головного корпусу Львівської політехніки. Найбільше вразила студентів Актова зала.

Завершальним етапом екскурсії було відвідання провідної української IT-компанії ELEKS, яка надає послуги з розробки програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості упродовж 26 років.

на екскурсії на екскурсії на екскурсії