Google запрошує заклади вищої та фахової передвищої освіти до участі у програмі «Google Cloud для студентів»

Google Україна
Заставка до матеріалу

Цифрова стійкість – це один із пріоритетів України та світу сьогодні. Хмарні технології, зокрема Google Cloud, сприяють її досягненню попри кіберзагрози та непередбачувані події. Вони дають змогу надійно зберігати, обробляти та керувати даними. Завдяки перевагам у безпеці та гнучкості державні установи та підприємства активно переходять на роботу в хмарі, тож попит на хмарних фахівців зростає.

Для зміцнення цифрової стійкості та підготовки висококваліфікованих фахівців Google спільно з Міністерством освіти і науки України запускає безплатну програму для закладів вищої та фахової передвищої освіти «Google Cloud для студентів: впевнений старт кар’єри». Ініціатива розроблена, щоб надати студентам необхідні знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями. Це допоможе їм стати конкурентоспроможними на ринку праці, сприяючи розвитку економіки та цифрової трансформації України.

Цієї весни програма пройшла успішне тестування й оновлення за участі викладачів та студентів українських закладів вищої освіти, зокрема Національного університету «Львівська політехніка».

Тож організатори запрошують заклади вищої та фахової передвищої освіти України доєднатися до програми!

Докладніше – в офіційному блозі Google Україна.