GetGrant-School – перша в Україні школа грантових можливостей, слухачами якої можуть стати політехніки

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка GetGrant-School

У час світової пандемії все більше викликів постає перед освітянами та науковцями в процесі залучення коштів на фінансування власних проєктних ініціатив. У такій ситуації доволі часто обирають шлях залучення додаткових коштів, отриманих через ініціативи вітчизняних та закордонних грантових програм.

Формування досвіду проєктної діяльності потребує спеціальних навиків пошуку гранту, заповнення аплікаційної форми, супровідних документів, формування бюджету, пошуку міжнародного партнера – де їх знайти, якщо не подавав ще жодного разу проєкту або не маєш вільного часу розбиратися у проєктному підході самостійно?

З ініціативи Проєктного офісу Національного університету «Львівська політехніка» було створено першу в Україні школу грантових можливостей GetGrant-School. Її поява сприятиме залученню додаткових коштів на реалізацію креативних ідей у різні галузі, як технічного, так соціального спрямування. На сайті школи зібрана інформація про доступні проєкти й описано повний спектр послуг щодо організації проєктної діяльності навколо втілення у життя проєкту, що дасть змогу зекономити час та гроші.

GetGrant-School пропонує навчальні курси для початківців та експертів, пов’язані зі вступом у проєктну діяльність, можливостями відомих грантових програм України, Європейського союзу, США, Японії, а також спеціальні семінари з огляду критеріїв оцінки грантових заявок, розробки інвестиційного паспорта територіальної громади, бюджету, тендерних процедур ЄС, пошуку міжнародного партнера, розробки логіко-структурної матриці проєкту тощо.

Викладачами школи стали експерти проєктної діяльності в різних галузях, які мають більше 10 років досвіду й готові проконсультувати з різних питань. Серед викладачів школи є чинні координатори, проєктні менеджери й учасники міжнародних та українських грантових програм, які прикладатимуть максимум зусиль, аби надати найновішу інформацію та дієві навики у підготовці виграшних проєктів.

Долучайтеся до школи грантових можливостей GetGrant-School, аби стати на крок ближче для досягнення своєї мрії – успішно реалізованого проєкту!

Більше інформації про школу: