Finance for the Future: на кафедрі фінансів завершилася Міжнародна літня англомовна школа

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Впродовж 4–8 липня 2022 року на кафедрі фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбувалася Міжнародна літня англомовна школа Finance for the Future («Фінанси майбутнього»), яка об’єднала 97 учасників (школярів старших класів, студентів та дорослих) із 4 країн світу (Китаю, Індії, Лівії та України).

Учасників привітали й побажали цікавого та плідного навчання від імені ректора Національного університету «Львівська політехніка» професора Юрія Бобала проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків професор Наталія Чухрай, керівниця Центру міжнародної освіти професор Наталія Гоц, а також голова організаційного комітету професор Марія Бондарчук.

Упродовж п’яти днів професори та викладачі кафедри фінансів розповідали й дискутувати з учасниками щодо найактуальніших питань сьогодення: фінансових інновацій, фінтехів, цифрового банкінгу, сучасних особливостей функціонування фондового і валютного ринків, попередження шахрайства та відмивання грошей тощо. Учасники жваво спілкувалися зі спікерами.

Щиро дякуємо всім учасникам, організаційному комітету, спікерам і керівництву Національного університету «Львівська політехніка» за підтримку та сприяння у проведення першої Міжнародної літньої англомовної школи Finance for the Future!

До нових зустрічей!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу