Finance for the Future: на кафедрі фінансів завершилася II Міжнародна літня англомовна школа

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-школи

Впродовж 3–7 липня 2023 року вже традиційно на кафедрі фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбувалася ll Міжнародна літня англомовна школа Finance for the Future («Фінанси майбутнього»), яка об’єднала 175 учасників (школярів старших класів, студентів, аспірантів та дорослих) із 8 країн світу (США, Індії, Ботсвани, Намібії, Лесото, Есватіні, Польщі та України).

Учасників привітали заступниця директора з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Інституту економіки і менеджменту, д.е.н., професор Наталія Станасюк, а також керівниця міжнародної літньої школи та завідувачка кафедри фінансів професор Марія Бондарчук.

Упродовж п’яти днів викладачі кафедри фінансів розповідали й дискутувати з учасниками щодо найактуальніших питань сьогодення: боргового фінансуванням суб’єктів господарювання, оподаткування в цифрову епоху, страхуванням життя, фінтеху, криптовалюти, попередження шахрайства та відмивання грошей тощо. Учасники літньої школи активно брали участь у дискусії зі спікерами.

Щиро дякуємо всім учасникам, організаційному комітету, спікерам і керівництву Національного університету «Львівська політехніка» за підтримку та сприяння у проведенні другої Міжнародної літньої англомовної школи Finance for the Future!

До нових зустрічей! Далі буде…

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи