Фаховий менеджер у галузі страхування провела лекцію-дискусію для студентів Техніко-економічного коледжу

Техніко-економічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з лекції

«Страхування життя» – це тема гостьової лекції-дискусії з фаховим менеджером у галузі страхування, яка була проведена для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Техніко-економічного фахового коледжу Львівської політехніки з дисципліни «Страхові послуги». Практичне і прикладне значення цього заняття було забезпечене великим бажанням студентів вчитися та професійними вміннями спеціаліста-практика, незалежного фінансового консультанта Надії Горін, яка багато років займається питаннями страхування життя.

Зі вступним словом до учасників зустрічі звернулася її ініціаторка, голова циклової комісії економіки і підприємництва, викладач-методист Мирослава Зачківська, яка зазначила, що проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки потрібно максимально наблизити підготовку фахівців до вимог ринку праці й надати роботодавцям кваліфікованих та перспективних працівників.

Студенти отримали цінний досвід багаторічного практика, знання про договори страхування життя і здоров’я персоналу підприємств, укладення яких є звичайною практикою у розвинених країнах Європи та світу. Позитивним моментом лекції-дискусії було саме дискусійне обговорення проблематики, студенти активно задавали запитання й отримували детальні відповіді, зокрема про особливості роботи страховиків в умовах воєнного стану та інші актуальні практичні питання організації їхньої діяльності.