Фахівці з конкурентного права, економіки та політики читають лекції для львівських політехніків

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

В рамках спільної програми, презентованої Антимонопольним комітетом України, Агентством США з міжнародного розвитку та Європейським Союзом, на кафедрі теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» відбуваються лекції фахівців із конкурентного права, економіки та політики щодо проблем формування і реалізації конкурентної політики, а саме: проблем виявлення ринкової влади, зловживання становищем, дослідження вертикальних та горизонтальних угод щодо обмеження, недопущення чи усунення конкуренції з ринків, адвокатування конкуренції, недобросовісної конкуренції тощо.

Слухачами лекцій від Національного університету «Львівська політехніка» є студенти груп УА-32 та УА-42, що навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (спеціалізація – «Управління у сфері економічної конкуренції»), під керівництвом доцентів кафедри ТПЕ Наталії Михальчишин та Олени Тревого.

Лекції читають, зокрема, Шарунас Кесераускас (кандидат юридичних наук), Джон C. Хілкі (кандидат економічних наук, представник АМКУ), Роланд Швенcфаєр (доктор юридичних наук) та інші.