Екскурсії на виробництва – невід’ємна складова підготовки бакалаврів освітньої програми «Харчові технології»

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Разом зі стартом нового виробничого сезону студенти кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки мають можливість відвідати з екскурсіями та ознайомитися з основними виробництвами та базами практики в галузі харчових технологій.

Так, днями студенти І і ІІ курсу освітньої програми 181 «Харчові технології» разом із доцентом кафедри Тарасом Чайківським відвідали виробничі потужності пивоварні «Правда» (м. Львів).

Студенти ознайомилися з технологією пивоваріння, принципами роботи й використання сучасного обладнання для варіння, бродіння та розливу пива. На прикладі виробництва вивчили етапи технохімічного, мікробіологічного контролю. Важливим показником є органолептична оцінка продукції, тому важливим аспектом було дізнатися особливості дегустаційної оцінки пива.

Отримані практичні знання в поєднанні з ґрунтовним теоретичним матеріалом є запорукою підготовки висококваліфікованих фахівців для харчової промисловості України.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії