Разом зі стартом нового виробничого сезону студенти кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки мають можливість відвідати з екскурсіями та ознайомитися з основними виробництвами та базами практики в галузі харчових технологій.
Так, днями студенти І і ІІ курсу освітньої програми 181 «Харчові технології» разом із доцентом кафедри Тарасом Чайківським відвідали виробничі потужності пивоварні «Правда» (м. Львів).
Студенти ознайомилися з технологією пивоваріння, принципами роботи й використання сучасного обладнання для варіння, бродіння та розливу пива. На прикладі виробництва вивчили етапи технохімічного, мікробіологічного контролю. Важливим показником є органолептична оцінка продукції, тому важливим аспектом було дізнатися особливості дегустаційної оцінки пива.
Отримані практичні знання в поєднанні з ґрунтовним теоретичним матеріалом є запорукою підготовки висококваліфікованих фахівців для харчової промисловості України.
![Фото з екскурсії](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2023/5/8/para/gallery/top-2.jpg?itok=eqj8fS9y)
![Фото з екскурсії](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2023/5/8/para/gallery/top-3.jpg?itok=Cdsh7OSD)
![Фото з екскурсії](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2023/5/8/para/gallery/top-4.jpg?itok=SiUJ7WMj)
![Фото з екскурсії](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2023/5/8/para/gallery/top-5.jpg?itok=5TkaX5SU)
![Фото з екскурсії](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2023/5/8/para/gallery/top-10.jpg?itok=jij1tii5)