Економісти Університету розвивають ділову співпрацю між Політехнікою та компанією «Diamond FMS B.V.»

Кафедра ММП Львівської політехніки
Економісти Університету розвивають співпрацю з «Diamond FMS B.V.»

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка» четвертий рік поспіль реалізує заходи в межах Договору № LP-1 про партнерство і ділову співпрацю між Львівською політехнікою та нідерландською компанією «Diamond FMS B.V.».

Одним із напрямів співпраці є вивчення та прикладне використання спеціалізованого програмного забезпечення «Diamond Financial Management System», що підтримує процеси бюджетування, планування, звітності за міжнародними стандартами (IFRS), консолідації фінансової звітності, контролю над економічними показниками ефективності тощо, наданого компанією «Diamond FMS B.V.». Практичне застосування «Diamond FMS» відбувається у формі лабораторних робіт, передбачених навчальним навантаженням за дисциплінами «Економіка інноваційного підприємства» та «Економіка та управлінсько-правове забезпечення діяльності бізнесу».

До специфічних особливостей застосування цього програмного забезпечення є мовний інтерфейс. Так, студенти можуть працювати у програмі українською, англійською, французькою, німецькою, іспанською та російською мовами. Такий підхід дає змогу забезпечити якісне навчання студентів-іноземців та сприяє ефективному засвоєнню економічної та фінансової термінології провідними мовами світу.

Економісти Університету розвивають співпрацю з «Diamond FMS B.V.» Економісти Університету розвивають співпрацю з «Diamond FMS B.V.» Економісти Університету розвивають співпрацю з «Diamond FMS B.V.»