«Еко-вікенд» у Львівській політехніці: будемо «ТвориТи простір» разом із Христиною Лукащук

Соломія Матвій, відділ маркетингу та інноватики Львівської політехніки
зустріч «ТвориТи простір»

Ви прагнете змін і хочете почувати себе комфортно та впевнено на шляху до них? Тоді вам варто відвідати зустріч «ТвориТи простір», метою якої є усвідомлене споживацтво і новий спосіб мислення, результатом якого є життя, дружнє до екології і до світу загалом.

Христина Лукащук – фаховий архітектор, керамістка і дизайнер-ілюстратор, відома в Україні та світі завдяки низці високохудожніх видань, допоможе вам у ефективному впорядкуванні власного життєвого простору. Ви отримаєте інструмент, аби створити той простір, у якому зможете повноцінно себе розкрити, реалізувати давні мрії, бути щасливим, наповнитися любов’ю і стати дружнім до світу.

На зустрічі йтиметься про таке.

  • З чого почати? Де знайти точку відліку? Як створити простір у якому є місце для себе самого? Що таке мінімалізм, з чим його їдять? Примха, вимушеність чи усвідомлений вибір?
  • Менше – значить більше.
  • Традиції. Свідомість. Трактування.
  • Механізм роботи магічного прибирання.
  • Взаємодія. Теперішнє, Минуле, Майбутнє.
  • Інформаційна інтоксикація.
  • Колекціонування: інвестиція чи спосіб втечі від себе?
  • Відповіді на запитання.

Захід відбуватиметься 22 вересня 2017 року в приміщенні Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки (вулиця Професорська, 1). Початок о 13:30.

Отримати більше інформації про Христину Лукащук та її спільноту «Сила прибирання» можна у соцмережі Фейсбук та на сайті «Сила прибирання».

Нагадаємо, що «Еко-вікенд» у Львівській політехніці пройде 22 вересня. Відкриття об 11:30. Захід має на меті зібрати всіх небайдужих до екологічних проблем. Організації-учасники підготували різноманітні яскраві і водночас корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти й відповідальності, адже кожен мешканець планети Земля може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища.

Для зручності обміну інформацією на офіційному сайті Університету є спеціальна сторінка Еко-вікенд у Львівській політехніці з найсвіжішими новинами про захід. Більше інформації для ЗМІ про Еко-вікенд можна отримати за телефоном 098 07 177 04 (Соломія Матвій). А ще – шукайте Еко-вікенд у соціальних мережах!