Директори навчально-наукових інститутів Університету взяли участь у тренінгу зі сучасного лідерства

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із тренінгу

Захід «Сучасне лідерство: формування ефективної взаємодії в умовах змін» відбувся у Tech StartUp School Львівської політехніки. Його провели: завідувачка Відділу навчання та розвитку персоналу Надія Любомудрова, а також доцентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування ІНЕМ Роксолана Винничук.

Мета тренінгу – розвиток лідерських навичок керівників ННІ для забезпечення ефективної діяльності шляхом максимального залучення працівників своїх колективів до впровадження змін.

Учасники розглянути питання про моделі комунікації, управлінські комунікації (їхні види, процес міжособистісного комунікування), критерії покращення якості, обговорили моделі ефективного управління змінами, етапи їх впровадження, акцентували на системі управління змінами. Також ішлося про лідерські компетенції керівників крізь призму теорії лідерства та їхній вплив на результативність управлінської діяльності, про стилі управління і нові ролі лідера.

– Чому на цей тренінг ми запросили очільників навчально-наукових інститутів? Насамперед тому, що це питання для них на сьогодні актуальне, адже виконання Стратегічного плану-2025 вимагає нових підходів. По-друге, завдання директорів інститутів – організувати так роботу у своїх колективах, аби ефективно впроваджувати зміни, що на часі. Саме вони як лідери у своїх інститутах є агентами цих змін, – пояснює Надія Любомудрова.

На тренінгу був присутній ректор університету Юрій Бобало, а також проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілія Жук.

Незабаром на такий самий захід запросять завідувачів кафедр.

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу