Директору Народного дому «Просвіта» Львівської політехніки Степанові Шалаті – 75!

Народний дім «Просвіта» Львівської політехніки
Степан Шалата

Шановний Степане Йосиповичу!

75-ліття ― це час, коли вже є багатий досвід, усвідомлення власної відповідальності перед тими, хто крокує поруч і впевненість у тому, куди спрямовувати траєкторію цього шляху.

Надзвичайно шануємо Ваше вміння віднаходити іскорки талантів і запалювали з них величезні вогнища. Жоден урочистий захід, який відбувається у нашому університеті, не проходить без Вашого віртуозного супроводу ― завжди влучно і на найвищому рівні. Кожен, хто хоча б раз побував на Шевченкових вечорах, ювілейних заходах під Вашим керівництвом, розуміє, яким є правдиве високе мистецтво. Саме завдяки Вашим зусиллям першокурсники на все життя запам’ятовує День посвяти в студенти.

Бажаю, щоб Ваша невтомна праця, Ваш масштабний вклад у культурний розвиток Львівської політехніки ще багато років приносив щедрі плоди, щоб Ви завжди відчували гордість за всіх, кому своїми мудрими порадами допомогли стати на мистецьку дорогу.

Від щирого серця вітаю Вас із ювілеєм! Міцного здоров’я Вам, Степане Йосиповичу! Многая літа в щасті, достатку та благополуччі Вам і Вашій родині!

З повагою ― Юрій БОБАЛО, ректор
Національного університету
«Львівська політехніка»

 

Дорогий Степане Йосиповичу!

Вітаю Вас із ювілеєм! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди панував спокій і добробут!

Маю щастя знати Вас впродовж багатьох років і за цей час неодноразово переконуватися: Ви ― людина слова і надзвичайної самодисципліни. Щоразу, коли обговорюємо традиційні творчі заходи у Львівській політехніці, чи сплановуємо нові, впевнений ― все буде на найвищому рівні.

Нехай Ваш запал надихає усіх, хто працює поруч, а Ваші ідеї завжди знаходять відгук у серцях людей. Многая літа і міцного здоров’я!

З повагою ― Роман Корж, проректор
із науково-педагогічної роботи та соціального розвитку
Національного університету «Львівська політехніка»