Директорка ЦІОТ Маргарита Носкова: «Moodle – це про100!» – майбутнє єдине освітнє середовище»

За матеріалами порталу «Освіта Львівщини»
Фото з наради

Освітяни Львівщини обговорили попередні результати й поділилися планами щодо реалізації проєкту «Moodle – це про100!». Відповідну нараду провели з керівниками шкіл, які беруть участь у проєкті.

Участь у онлайн-нараді зі сторони департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації взяли директор Олег Паска, заступниця директора Ольга Котовська, Мирон Пацай та керівниця проєкту «Moodle – це про100!», директорка Центру інноваційних освітніх технологій Національного університету «Львівська політехніка» Маргарита Носкова.

На нараді поділилися попередніми результатами реалізації проєкту у 2021–2022 роках. За цей час договори на навчання в проєкті уклали 170 шкіл та 46 закладів професійної (професійно-технічної) та передфахової освіти. Загалом участь у проєкті взяли 2524 освітянина.

Маргарита Носкова наголосила, що Moodle – це освітнє середовище, яке дає змогу організувати якісне навчання не тільки в дистанційному форматі, але й у змішаному та очному форматах:

«Moodle – це про100» – це не тільки проєкт для тих, хто зараз змушений вчитися віддалено. Це майбутнє єдине освітнє середовище».

Докладніше про нараду – на порталі «Освіта Львівщини».