Директорка МІОКу взяла участь у конференції управи Світової федерації українських жіночих організацій

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Скріншот з онлайн-заходу

4 лютого 2023 року директорка Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» Ірина Ключковська взяла участь у конференції управи Світової федерації українських жіночих організацій. Вона презентувала низку проєктів МІОКу, реалізацію яких згідно зі стратегією розвитку Інституту заплановано на поточний рік.

Зокрема, директорка МІОКу докладніше розповіла про концепцію та структуру флагманського проєкту «Український всесвіт: віртуальний музей світового українства» й велику роль Львівської обласної військової адміністрації у можливості здійснення цієї ідеї. Учасниці міжнародної зустрічі підтримали ідею партнерства у проєкті й висловили готовність до співпраці.

Окрім цього, членкині СФУЖО звернулися з проханням підтримати проведення й організацію міжнародного конкурсу імені Марусі Бек та долучитися до проведення Асамблеї «Українка в світі», започаткованої МІОКом у 2019 році. захід відбудеться у жовтні цього року в Перемишлі.

Учасниці конференції, модератором якої була чинна голова СФУЖО Женя Петрова, висловили вдячність за співпрацю і сподівання на подальшу взаємодію.