Директорка МІОК візьме участь у конференції «Перспективи викладання та вивчення української мови як іноземної»

Організатори заходу
оголошення про  участь директорки МІОК у конференції «Перспективи викладання та вивчення української мови як іноземної»

Український інститут та Національна комісія зі стандартів державної мови проведуть конференцію «Перспективи викладання та вивчення української мови як іноземної». Мета дискусії – вивести в публічний простір важливість викладання української мови за кордоном, окреслити поточний стан справ та основні виклики, пов’язані з викладанням української мови як іноземної, проговорити дорожню карту роботи в промоції української мови за кордоном.

Серед спікерів – Ірина Ключковська, директорка Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка». Модератор – Юрій Макаров, журналіст.

Захід буде цікавий дипломатам, закордонному українству, українським студіям за кордоном (університети, інститути, кафедри, школи), українським університетам, які викладають українську мову іноземцям, українським викладачам та фахівцям сфери.

Конференція відбудеться у середу, 30 вересня 2020 року, в Українському кризовому медіа-центрі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2). Початок о 13:30.

Передбачена онлайн-трансляція з синхронним перекладом англійською мовою на фейсбук-сторінках УКМЦ та Українського інституту.