Директора Хмельницького політехнічного коледжу обрано головою обласної Ради директорів ЗВО І–ІІ рівнів акредитації

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Директора ХПК обрано головою обласної Ради директорів ЗВО І–ІІ р.а.

6 листопада 2018 року на базі Подільського спеціалізованого навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу відбулося чергове засідання Ради директорів закладів вищої освіти І–ІІ рівнів акредитації Хмельницької області.

Про підсумки засідання Спілки голів обласних рад директорів України, яке відбулося 11 жовтня, повідомив директор Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» В.В. Овчарук. Він поінформував присутніх про те, що на засіданні, зокрема, обговорювали питання про законодавче забезпечення функціонування і діяльності коледжів і технікумів та перспективи їхнього фінансування з 2019 року, а також про надання профільної середньої освіти та структуризації ЗВО І–ІІ рівнів акредитації за профілями підготовки.

Під час засідання було розглянуто організаційне питання: вибори голови Ради директорів закладів вищої освіти І–ІІ рівнів акредитації Хмельницької області. Головою одностайно обрано директора Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» В.В. Овчарука.