Директор Центру досліджень інтелектуальної власності та трансферу технологій провів тренінг у рамках проєкту UniTECH

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-тренінгу

Юрій Капіца, директор Центру досліджень інтелектуальної власності та трансферу технологій Національної академії наук України, д.ю.н., 24 травня 2023 року провів тренінг на тему «Укладання договорів про трансфер технологій» для слухачів із Національного університету «Львівська політехніка». Тренер зупинився на широкому колі питань юридичного оформлення трансферу технологій та формування стартапів в Україні.

Лекція була прочитана в межах курсу підвищення кваліфікації «Весняна школа «Європейський досвід трансферу технологій», яка реалізується в рамках проєкту European technology transfer for Ukrainian universities (UniTECH – 101047891 – GAP-101047891) за програмою Jean Monnet Chairs.

Проєкт реалізують у Львівській політехніці на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту та кафедрі адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку впродовж трьох років – з 01.02.2022 до 31.01.2025.

Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу