Директор МІОК Львівської політехніки Ірина Ключковська – Почесний Амбасадор Львова на 2016–2017 роки

За матеріалами порталу Zaxid.net
Ірина Ключковська – Почесний Амбасадор Львова на 2016–2017 роки

26 листопада 2015 року у Львові представили Почесних Амбасадорів міста. За вагомий внесок у розвиток Львова як місця проведення міжнародних конференцій обрали одинадцять Почесних Амбасадорів.

Як зазначають у Агенції з підготовки подій, яка є ініціатором та реалізатором Програми Почесних Амбасадорів, ця Програма повинна вивести Львів на світовий ринок ділового туризму за допомогою впливових українців, які отримали звання «Почесний Амбасадор Львова» та які готові використовувати свій авторитет і професійні знання задля промоції нашого міста як достойного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів тощо).

Почесними Амбасадорами Львова на 2016–2017 роки стали, зокрема, польський сенатор, почесний житель вулиці Вірменської у Львові Лукаш Абґаровіч, декан механіко-математичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка Михайло Зарічний, а також директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» Ірина Ключковська.