Директор Львівського жиркомбінату «Щедро» прочитав лекцію на кафедрі органічної хімії

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

22 травня 2024 року відбулася зустріч співробітників та студентів освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» кафедри органічної хімії з випускником Інституту хімії та хімічних технологій, колишнім директором «Львівської пивоварні», нині директором виробничого підрозділу Львівського жирового комбінату ТОВ «Щедро» Юрієм Роговим.

Пан Юрій поспілкувався з викладачами кафедри щодо питань нової редакції освітньо-професійної програми, підготовки здобувачів, прочитав цікаву лекцію про виробництво пива та хлібної продукції, відповів на численні запитання студентів і співробітників.

Особливий інтерес у студентів викликала пропозиція працевлаштування після закінчення навчання. Пан Юрій наголосив, що на ЛЖК ТОВ «Щедро» завжди є вакансії інженерно-технічного персоналу, але для їхнього заповнення потрібні кваліфіковані спеціалісти, які не тільки обізнані у виробництві харчової продукції, але й володіють іноземною мовою (краще англійською) та вміють фахово використовувати сучасну комп’ютерну техніку.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці