Директор ХПК Вадим Овчарук виступив на засіданні Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Матеріали засідання

У форматі онлайн-конференції 10 листопада 2021 року відбулося чергове засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області. Засідання відбувалося під головуванням Вадима Овчарука – голови Ради директорів, доктора економічних наук, доцента, директора Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

У вітальному слові до учасників засідання директор Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Дарія Басюк наголосила на тому, що фахова передвища освіта є важливою ланкою в системі освіти України, а також звернула увагу на перспективи розвитку та завдання коледжів області.

З доповіддю «Про заходи Ради директорів з підтримки подальшого розвитку фахової передвищої освіти та організацію освітнього процесу в 2021–2022 навчальному році» виступив голова Ради директорів Вадим Овчарук. В обговоренні доповіді взяли участь керівники закладів освіти, які охарактеризували стан справ та вказали стратегічні напрямки подальшого розвитку коледжів.

На засіданні було затверджено склад Ради директорів в зв’язку із змінами, які відбулися в керівництві навчальних закладів. В ході засідання було також розглянуто низку інших питань.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.