Дипломовані та успішні: дипломи магістрів і спеціалістів отримали випускники ІГСН, ІНЕМ, ІАРХ та ІКНІ

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Магістри

Упродовж останнього тижня дипломи магістрів та спеціалістів отримали випускники чотирьох інститутів – Гуманітарних та соціальних наук, Архітектури, Економіки і менеджменту, Комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

Своє навчання завершили студенти як денної, так і заочної форми. В ІГСН таких випускників 98, в ІНЕМ – 669, в ІАРХ – 296. В ІГСН випустили дипломованих документознавців, соціологів, міжнародників, соціальних працівників, консолідованих інформаторів. Серед 86 випускників денної форми 26 отримали дипломи з відзнакою, серед 24-х заочної – один із відзнакою.

В ІНЕМ випустили 574 дипломованих фахівців (450 денників і 124 заочники за 12-ма спеціальностями). На більшості спеціальностей є дипломи з відзнакою. Успішно завершили навчання фінансисти, аудитори, економісти підприємств, маркетологи, менеджери різних спрямувань, управлінці. Серед випускників денного навчання – 89 дипломів з відзнакою, заочного – 6.

Документи про освіту також отримали архітектори – містобудівники, будівничі споруд, дизайнери. 190 з них здобули освіту на стаціонарі, 106 – на заочній формі. 46 спеціалістів і магістрів із відзнакою завершили навчання.

В ІКНІ дипломи отримали 57 прикладних лінгвістів (46 денників та 11 заочників). Серед них – 11 з відзнакою.

Магістри Магістри Магістри