Двоє з п’яти переможців програми «Освітні гранти» від SoftServe – представники Львівської політехніки

За матеріалами сайту ІТ-компанії SoftServe
Заставка до конкурсу

Цього року ІТ-компанія SoftServe уперше запустила програму фінансування викладачів університетів для розробки нових або оновлення наявних технічних курсів. І була рада отримати стільки тематично різних проєктів: від курсів з інтернету речей, Big data, UX/UI дизайну до управління ІТ-проєктами, машинного навчання та інших. Всього – 84 заявки зі всієї України.

«Освітні гранти» – це унікальна програма SoftServe для викладачів університетів. Вона передбачає грошову підтримку у розмірі $2000 кожному із п’яти переможців для розробки нового або оновлення наявного технічного курсу, що викладаються в рамках таких спеціальностей як: прикладна математика, інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки, інформаційні системи та технології, комп’ютерна інженерія, кібербезпека, прикладна лінгвістика тощо.

В рамках гранту стипендіат отримує не лише фінансову підтримку, а й за потреби – консультації від експертів компанії.

І ось оголошено п’ять переможців програми «Освітні гранти». Приємно, що серед них – двоє представників Національного університету «Львівська політехніка»:

  • Іван Опірський – доктор технічних наук, професор кафедри захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології;
  • Богдан Любінський – доцент кафедри прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук.

Докладніше – на сайті ІТ-компанії SoftServe.