Двоє студенток Інституту геодезії завершують навчання у Варшавській політехніці за програмою NAWA

Інститут геодезії
Фото з навчання у Польщі

Дві студентки Інституту геодезії Львівської політехніки, Наталія Савчук (група ГД-33 за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій») і Вікторія Котлярова (група НЗ-21 за спеціальністю 103 «Науки про Землю»), успішно завершили семестр навчання на факультеті геодезії та картографії у Варшавській політехніці в рамках програми розвитку стратегічного партнерства NAWA між університетами в галузі геоматики.

У період навчання, з 1 жовтня 2023 року до 12 лютого 2024 року, дівчата вивчали передові технології у галузях геодезії, ГІС та мобільного картографування. Під керівництвом професорів з Варшавської та Люблінської політехніки вони успішно пройшли навчальну практику й виконали проєкти в групах, співпрацюючи з міжнародними та польськими студентами.

Наталія та Вікторія успішно інтегрувались у навчальний процес за кордоном англійською мовою та відзначились як активні й цілеспрямовані. Вони стали гідними представницями не лише Львівської політехніки, але й усієї нашої геодезичної спільноти на міжнародному рівні.

За словами студенток, цей період обміну став одним із перших, але надзвичайно важливих кроків у їхній професійній кар’єрі та особистому розвитку. Спільно з партнерами з Варшави вони успішно взяли участь у проєктах, взаємодіяли з провідними фахівцями геодезичних фірм і поглибили свої знання у сфері геодезії та землеустрою і наук про Землю.

Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі