Дві студентки кафедри ІСМ навчаються за програмою Erasmus+ в університеті Junia ISEN (Франція)

Кафедра інформаційних систем та мереж Львівської політехніки
Фото з навчання у Франції

Двоє студенток кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки напряму 124 «Системний аналіз» – Олександра Стрембіцька та Марічка Солтис – поїхали за програмою Erasmus+ у місто Лілль (Франція), університет Junia ISEN.

Дівчата мали нагоду вдосконалити свої професійні навички та володіння англійською мовою, оскільки викладання дисциплін здійснювалось виключно нею. Предмети дуже цікаві, й усе робиться з користю «для себе», завдань на бали практично немає, відповідно до їхніх навчальних програм вивчали багато програмування. За словами дівчат, тривалість пари в університеті – 4 години, і щодня було по дві пари, проте вони завжди знаходили час на відпочинок і відвідування цікавих місць.

Студентки розповідають, що саме місто дуже схоже на Львів чи, можливо, навіть на Париж, а околиці чимось нагадують Нідерланди.

Представниці Львівської політехніки отримали багато знайомств, вивчили культуру, особливості навчання та студентського життя в університетах нових друзів.

Невеличкий фоторепортаж із Лілля – на сторінці кафедри інформаційних систем та мереж у соцмережі Фейсбук.