Другокурсниці Львівської політехніки перемогли у фінальному відборі програми Global UGRAD

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Лого Global UGRAD

Студентки другого курсу Національного університету «Львівська політехніка» Софія Вайда (Інститут економіки і менеджменту, група МЕ-26) та Єлизавета Ричаловська (Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, група БІ-21) пройшли фінальний відбір у програмі для студентів бакалаврату закладів вищої освіти Global UGRAD, яку спільно реалізують Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольство США в Україні та організація World Learning.

Відбір на участь у програмі відбувається у кілька етапів, і початковий конкурс становить близько 30 претендентів на одне місце. Тому перемога у відборі – це дуже серйозний і важливий крок у житті дівчат. Фіналістки програми Global UGRAD будуть навчатися впродовж одного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатів Америки відповідно до своїх спеціальностей. Також участь у програмі передбачає заняття волонтерською діяльністю не менше 20 годин під час навчання.

Вітаємо Софію та Єлизавету, які отримали таку приємну новину напередодні великого свята Воскресіння, і бажаємо результативного навчання, побільше приємних новин та Перемоги!