Другокурсники програми «Кібербезпека» у Львівській політехніці презентували командні проєкти

ІТ Expert
Фото із захисту робіт

Систематичні відключення світла, погана погода, повітряні тривоги, дистанційне навчання – все це не зупинило другокурсників програми «Кібербезпека» у Національному університеті «Львівська політехніка» та менторів Львівського ІТ Кластеру. 13 грудня в офісі SoftServe Lviv9 відбулися презентації командних проєктів на програмі.

13 команд презентували свої проєкти: шифратори даних, менеджери паролів, сайти для гостей міста та переселенців, а ще застосунки для студентів Львівської політехніки та багато іншого.

Експерти, які увійшли в журі, зазначили, що загальний рівень проєктів значно зріс, а кілька продуктів мають значний потенціал розвитку в стартапи. Найвищі оцінки дістала команда IKTA Team, яка презентувала IKTA Explorer – зручний бот для студентів Львівської політехніки.

До речі, це перший за останні два роки пітчинг, що відбувся в офлайн форматі, адже так набагато ефективніше та цікавіше.

Ознайомитися з проєктами команд та переглянути запис пітчингів

Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт