Другокурсники кафедри АФМ відвідали Львівську міську раду та департамент освіти і науки ЛОВА

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Фото з відвідин

Студенти ІІ курсу кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку відвідали Львівську міську раду та департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

День розпочався із зустрічі з очільником департаменту освіти і науки ЛОВА Олегом Паскою, який розповів про структуру департаменту, особливості роботи й комунікації з відділами та перспективи розвитку освіти Львівщини.

Зустріч у Львівській міській раді відбулася з Оксаною Романюк, головною спеціалісткою відділу кадрового діловодства та аудиту ЛМР, яка розповіла про структуру й поділася особливостями роботи міської ради.

Наталія Рудкевич та Ірина Лучишин запросили студентів на програму стажування «Перший кар’єрний крок». Політехніки зацікавилися можливістю, адже це добра нагода показати свої лідерські риси, розкрити потенціал та здобути неоціненний практичний досвід за відповідними напрямами.

«Розуміння роботи державних та міських органів влади є ключовим у навчанні державних управлінців», – поділився думками Юрій Дзюрах, ініціатор зустрічей, доцент кафедри адміністративного та фінансового менеджменту.

Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин