Другий день онлайн-школи «Youth Diplomatic Hub» від кафедри ПМВ проминув швидко та цікаво

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
скрін відеоконференції, організованої кафедрою політології та міжнародних відносин Львівської політехніки.

Дуже швидко та надзвичайно цікаво пройшов другий день онлайн-школи «Youth Diplomatic Hub», організованої кафедрою політології та міжнародних відносин Львівської політехніки.

  • Науковий співробітник Міжнародного інституту освіти, культури і зв’язків з діаспорою Юрій Марусик розповів про українців за кордоном у контексті активізму та культурної дипломатії.
  • Випускниця кафедри політології та міжнародних відносин, а зараз спеціаліст з міжнародної судової практики Вестерн Юніон по Франції, Естонії, Білорусі та Україні у Вільнюсі (Литва) Катерина Бодасюк поділилася своїм досвідом навчання за кордоном та розповіла про дипломатичні зв’язки і міжнародну діяльність Європарламенту.
  • Студент бакалаврату, Посол європейської молоді у програмі «Східне партнерство» Віктор Демко презентував можливості студентської мобільності для студентів-міжнародників.
  • А студент магістратури, помічник Почесного Консула Франції у Львові Василь Романик розповів учасникам про особливості діяльності почесних консульств у Львівському регіоні.