«Довіряй, але перевіряй» – Літня школа «Політехнік Сamp» на кафедрі ФАЗХ

Кафедра фізичної, аналітичної та загальної хімії
Фото з Літньої школи

6 червня на кафедрі фізичної, аналітичної та загальної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбулося перше заняття «Довіряй, але перевіряй» Літньої школи «Політехнік Сamp», організованої Інтелектуальним навчально-науковим центром професійно-кар’єрної орієнтації Університету спільно з Львівською обласною Малою академією наук.

Учні дізнались про сучасні напрями розвитку хімії та хімічних технологій, про те, чого навчають студентів в Інституті хімії та хімічних технологій. Дітям продемонстрували досліди, які використовують у хімічному аналізі, ознайомили з методами контролю якості продуктів і матеріалів методами аналітичної хімії, а також показали можливість експрес-аналізу прикрас на вміст дорогоцінних металів.

Майбутні студенти мали змогу й самостійно поекспериментувати. Всі охочі виконали індивідуальну роботу з визначення масової частки оцтової кислоти в оцті. Учні впорались із завданнями на відмінно.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи