Доцентки кафедри ПМ прочитали курс лекцій в Університеті Л’Аквіли у межах проєкту мобільності персоналу Еразмус+

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Фото з програми мобільності в Італії

Завдяки активній роботі зі зміцнення міжнародних зв’язків та підписаному меморандуму про співпрацю доцентки кафедри прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Олена Гайдучок та Ірина Рижа з 5 до 12 лютого 2024 року читали лекції на кафедрі інформаційної інженерії, комп’ютерних наук та математики в Університеті Л’Аквіли, Італія, відповідно до програми мобільності викладачів проєкту Еразмус+ «Міжнародна кредитна мобільність» (2022-1-IT02-KA171-HED-000068660).

Виступи представниць Львівської політехніки на науковому семінарі викликали значну зацікавленість серед колег з італійського університету. Відбулись також активні дискусії щодо обміну академічним досвідом, розробки та покращення навчальних програм і розширення наукових зв’язків.

Перебування в італійському університеті дало можливість нашим працівницям збагатити свої знання та ознайомитися з новітніми тенденціями викладання. Вони не лише гідно представили Львівську політехніку на міжнародному рівні, а й отримали важливий досвід, який збагатить навчальний процес у майбутньому.

За підсумками цього відрядження відкрито нові можливості для співпраці, обміну досвідом та організації спільних проєктів. Це стало важливим кроком у розвитку кафедри прикладної математики та підвищенні її міжнародного престижу.

Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії Фото з програми мобільності в Італії