Доцентки кафедри містобудування у складі делегації ІАРД взяли участь у конференції з відбудови України у Варшаві

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото з конференції

Доцентки кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» Ярина Онуфрів, Галина Лукащук та Людмила Гнесь виступили з доповідями на актуальні теми стосовно відбудови нашої країни на конференції «Архітектура викликів – відбудова України» у Варшаві. Тема конференції охоплювала проблеми відновлення зруйнованих міст і сіл України після війни.

Серед учасників понад половини запрошених були з України, решта – з Польщі та інших країн. Доповідачі з Польщі ділилися досвідом відновлення Варшави після Другої світової війни та розповідали про проєкти, які зараз активно допомагають Україні. Після виступів відбулася загальна дискусія, де обговорювали важливі питання і перспективи розвитку України після війни.

Після конференції доцентки кафедри містобудування разом зі своїми колегами з кафедри архітектурного проєктування та інженерії Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки відвідали факультет архітектури Варшавської політехніки. Під час зустрічі було обговорено можливості майбутньої співпраці в контексті відбудови України.

Афіша конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції