Доцентки ІНЕМ на Конгресі Української асоціації європейських студій презентували проєкти програми Jean Monnet

Кафедра МЛ Львівської політехніки
Наталія Гайванович

Доцентка кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Гайванович взяла участь у ХІІІ Конгресі Української асоціації європейських студій «Нові стратегії для співробітництва між Україною та ЄС задля стабілізації в умовах глобальної кризи», який відбувся в Одесі 17–18 жовтня 2019 року.

Науковець виступила з доповіддю «Digital technologies in supply chain: Ukraine and the EU experience» на засіданні секції «Сталий розвиток, цифрова економіка, економіка знань та індустріалізація: тенденції в Україні та ЄС».

Наталія Гайванович є координатором проєкту «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду» Jean Monnet Modules. У межах Конгресу на сесії Jean Monnet Modules вона розповіла про мету проєкту, цільову аудиторію, заходи і навчальні курси в його межах.

У Конгресі взяли також участь доцентки кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Львівської політехніки Наталія Горбаль і Мар'яна Руда, які презентували проєкт кафедри ЗМД «EU competitiveness boosting: circular economy» Jean Monnet Module.

Координатори проєктів поспілкувалися з Петром Крайніком із Національного Erasmus+ Офісу в Україні.

на ХІІІ Конгресі Української асоціації європейських студій на ХІІІ Конгресі Української асоціації європейських студій на ХІІІ Конгресі Української асоціації європейських студій