Доцентка кафедри РІТМ у рамках академічної мобільності за програмою Erasmus+ відвідала Кінгстонський університет

Кафедра робототехніки та інтегрованих технологій машинобудування
Фото зі стажування

Доцентка кафедри робототехніки та інтегрованих технологій машинобудування Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки Надія Магерус відвідала Кінгстонський університет (Лондон, Великобританія) в рамках академічної мобільності за програмою Erasmus+. У цей час у ньому навчаються студенти за різними напрямами, одним із яких є механічна інженерія. Метою поїздки було ознайомлення з навчальним середовищем Кінгстонського університету, зокрема з підходами до активного навчання, та читання лекцій за програмою академічної мобільності.

Надія Магерус провела серію лекцій та практичних занять, брала участь у розробленні навчальних курсів та в консультаціях щодо Європейської кредитної мобільності із факультетом інженерних та комп’ютерних наук Кінгстонського університету Лондона, провела семінар за тематикою наукових досліджень.

Результатом участі в програмі академічної мобільності є розширення співпраці з навчальним закладом, розвиток наукового співробітництва, обмін підходами до активного (орієнтованого на студента) навчання і, отже, сприяння європеїзації вищої освіти в Україні. Обговорено можливі перспективи подальшої співпраці з представниками Кінгстонського Університету.

Отриманий досвід і набуті навики буде використано у науковій та освітній роботі у Національному університеті «Львівська політехніка».

Фото зі стажування Фото зі стажування