Доцентка кафедри ПМВ взяла участь у програмі Erasmus+ у Вармінсько-Мазурському університеті в Ольштині

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з програми мобільності у Польщі

Доцентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Ольга Івасечко 19–25 травня 2024 року взяла участь у програмі Erasmus+ у Вармінсько-Мазурському університеті в Ольштині (Республіка Польща). Програма передбачала читання лекцій для студентів приймаючої сторони.

Ольга Івасечко прочитала лекції на тему «Глобальне відповідальне лідерство ЄС в умовах кліматичних змін», а також зацікавила студентів презентацією про Національний університет «Львівська політехніка», сфокусувавшись на історії, структурі та міжнародній співпраці нашого університету. Із захопленням студенти розглядали величні картини відомого польського художника Яна Матейка в Актовій залі головного корпусу – «Тріумф прогресу». Окрім цього, представниця Львівської політехніки провела й інтерактивну частину заняття – вікторину на платформі Kahoot за тематикою лекцій.

Студентів цікавили питання, пов’язані з викликами євроінтеграційного руху України, життя в умовах війни росії проти України тощо.

Проєкт Erasmus+ є цінним досвідом, тут можна отримати не лише нові знання і навички, але й відчути справжнє єднання з людьми, які поділяють спільні цінності та стурбованість проблемою кліматичних змін.

Особлива вдячність професорці Тересі Астрамовіч-Лейк за підтримку, сприяння та перманентну допомогу!

Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі