Доцентка кафедри ПМВ взяла участь у міжнародному семінарі «Як ми можемо поговорити про війну?» в Торуні (Польща)

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із семінару в Польщі

22 травня 2024 року доцентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Ольга Івасечко взяла участь у міжнародному науковому семінарі «Як ми можемо поговорити про війну?» у місті Торуні (Республіка Польща). Цей семінар проходив у межах проєкту «Діалог і співпраця. Нові простори для розмови між поляками та українцями. Соціальна відповідальність науки II – Популяризація науки», який фінансує Міністерство освіти і науки.

Поважні науковці з Польщі та України дискутували у гостинному приміщенні Видавництва Адама Маршалка. Тема виступу Ольги Івасечко – «Війна росії проти України: динаміка міжнародної підтримки».

Окрім сертифікату, гості одержали тематичний випуск журналу Nowa Polityka Wschodnia, присвячений питанням національних меншин, мігрантів та біженців у країнах ЄС.

Львівські політехніки щиро вдячні професоркам Тересі Астрамовіч-Лейк та Йоанні Маршалек-Каві за запрошення взяти участь у такому потрібному в сучасних реаліях семінарі!

Фото із семінару в Польщі Фото із семінару в Польщі Фото із семінару в Польщі Фото із семінару в Польщі Фото із семінару в Польщі Фото із семінару в Польщі