Доцентка кафедри ПЛ у рамках програми мобільності Erasmus+ побувала у Вроцлавському університеті

Кафедра прикладної лінгвістики Львівської політехніки
Фото з відвідин

Доцентка кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Наталія Романишин у рамках програми академічної мобільності Erasmus+ побувала в Інституті англійської філології Вроцлавського університету, м. Вроцлав, Республіка Польща. Представниця Львівської політехніки прочитала лекції з теорії та практики перекладу для студентів-магістрів Інституту англійської філології Вроцлавського університету на тему «Лінгвокультурні аспекти перекладу».

Було проведено зустрічі з директором Інституту англійської філології професором Мареком Кузняком, директором Інституту слов’янської філології професором Олегом Белеєм, заступницею директора Інституту англійської філології з питань міжнародної співпраці та розвитку Катажиною Сувкою-Пєтрашевскою, директоркою Міжнародного відділу Вроцлавського університету Урсулою Бродою, на яких обговорили план подальшої співпраці між нашими навчальними закладами, тематику та зміст спільних дослідницьких проєктів.

Також Наталія Романишин зустрілася з директоркою лабораторії експериментальних досліджень мови Доротою Клімек-Янковською, ознайомилася з діяльністю лабораторії, результатами корпуснобазованих багатомовних досліджень у рамках проєкту «Славікус», обговорила перспективи участі викладачів та студентів кафедри прикладної лінгвістики у дослідженнях, які провадить колектив лабораторії.

Досвід, отриманий під час реалізації мобільності, буде впроваджений у практику академічної та наукової діяльності кафедри прикладної лінгвістики Львівської політехніки.

Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин