Доцентка кафедри менеджменту організацій ІНЕМ провела тренінг на тему емоційного інтелекту

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з тренінгу

29 травня 2023 року доцентка кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Уляна Іванюк провела тренінг на тему «Емоційний інтелект».

Під час заходу учасники дізналися про сутність емоцій, значення емоційного інтелекту і його важливість для професійного та особистого розвитку. Побачили сутність розуміння тригерів, наслідки їхнього впливу та варіанти контролювання.

Учасники тренінгу підвищили рівень емоційної грамотності за допомогою усвідомлення власних емоцій, розвитку емпатії, управління своїми емоціями, подоланням емоційних проблем. Розглянули звʼязок конкретних емоцій та схильності до захворювань. Під час тренінгу було проведенно інтерактивні кейси для розвитку навичок визнання емоційних станів, розбудови власного емоційного словника тощо.

Тренінг проходив у рамках спільного засідання студентського наукового гуртка кафедри економіки Львівського торговельно-економічного університету, студентського наукового гуртка кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування ЛТЕУ, а також Ради молодих вчених Державної установи «Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України».

Фото з тренінгу Фото з тренінгу