Доцентка кафедри ФАЗХ читала лекції в Університеті природничих наук в Любліні (Польща)

Кафедра фізичної, аналітичної та загальної хімії Львівської політехніки
Фото із заходів у Любліні

Доцентка кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Ірина Коваль відвідала Університет природничих наук в Любліні (Польща), в якому прочитала цикл лекцій для магістрів і бакалаврів, а також провела консультації зі студентами-магістрами. Загальна кількість студентів, що слухали лекційні заняття, становила 108 осіб, з них 26 магістри та 82 бакалаври.

Університет природничих наук – сучасний державний вищий навчальний заклад, де молоді люди можуть освоїти професії, необхідні в сучасному світі. Наукові дослідження, які провадять на кафедрах і в лабораторіях Університету, є цінним внеском у розвиток сільськогосподарських і ветеринарних наук Польщі.

Представниця Львівської політехніки відвідала хімічну, фізико-хімічну та мікробіологічну лабораторії. Разом зі студентами провела наукові експерименти з харчовими продуктами щодо кількісного визначення їхніх складників та встановлення якості. Ірина Коваль побувала в новій сучасній бібліотеці, побудованій на території університету.

Також представниця Львівської політехніки провела зустріч з викладачами Університету природничих наук з метою поглиблення співпраці між навчальними закладами й обміну досвідом у науковій та викладацькій діяльності.

Фото із заходів у Любліні Фото із заходів у Любліні Фото із заходів у Любліні Фото із заходів у Любліні