Доцентка Інституту економіки і менеджменту організувала майстер-клас для учасників благодійного марафону «Смугастий інтенсив»

Леся Крук, Центр комунікацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Львівська політехніка багата на талановитих та висококваліфікованих науковців, які активні не лише в межах університету, але й поза ними. Відтак нещодавно кандидатка економічних наук, доцентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Роксолана Винничук взяла участь у благодійному марафоні «Смугастий інтенсив», який організувала Громадська організація «Зебра».

– У рамках марафону тривав і тижневий курс із soft-skill, де я мала змогу розповідати учасникам про креативність. Відтак мої слухачі дізналися про сучасні гнучкі навички, затверджені Світовим економічним форумом, як найнеобхідніші до 2025 року, серед яких є й креативність. Зазначу, що методи підвищення креативності сприйнято з цікавістю, моя розповідь супроводжувалася запитаннями. У кінці лекції виникла жвава дискусія. Всі виручені кошти скеровано на забезпечення потреб у ЛКП «Лев», зокрема на харчування безпритульних тварин, які проживають на вулицях Львова, придбання котівничок, лікування безпритульних тварин, впровадження сервісів прозорості та підзвітності, – розповіла доцентка Роксолана Винничук.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі